DO SADA NEVIĐENO IZDANJE: Snežana Đurišić izgleda bolje nego ikada (FOTO)

Dušan Cakić

16. 04. 2024. u 08:05

NACIONALNA estradna umetnica Srbije, muzički urednik i članica žirija takmičenja "Zvezde Granda" Snežana Đurišić iznenadila je pozitivno sve svojim novim izgledom.

ДО САДА НЕВИЂЕНО ИЗДАЊЕ: Снежана Ђуришић изгледа боље него икада (ФОТО)

Foto: Dejan Milićević

Od garderobe, frizure, pa i kilograma koje je izgubila, Snežana izgleda neverovatno dobro. Šta je pravi razlog ovako dobre transformacije, otkrila nam je Snežana, koja nije baš sklona eksperimentima.

Foto: Dejan Milićević

- Iskrena da vam budem, ja mrzim fotografisanje, ali kada se bavite javnim poslom, to se negde podrazumeva pod obaveznim. Na sve ovo me je nagovorio Dejan Milićević, pošto ću u Domu sindikata, iliti u MTS dvorani, 13. i 14. oktobra održati solističke koncerte, a pored dobre pesme, muzike i interesantnog koncepta programa, koji uveliko spremam, treba malo poraditi i na vizuelnim stvarima. Zadovoljna sam kako izgledam i iz ovog ugla, a uvek mi je najbitniji bio glas naroda i moje publike - istakla je Snežana za "Večernje novosti" i dodala:

- Radujem se koncertima i druženju sa publikom u dvorani koja nosi tradiciju. To je tek početak, počinjemo sa dva koncerta, ali ako publika bude želela još, biće ih, naravno. Pripreme su polako ali sigurno već počele, a ono što obećavam publici to je sigurno vrhunsko muzičko veče. Biće lepo, ono što mogu da kažem, biće malo drugačije od onoga što je bilo u Sava centru 2019. godine, ali i znam da će se to publici dopasti i da će uživati u muzici, te krećemo sa pripremama - zaključuje folk zvezda.

Foto: Dejan Milićević

Mnogi komentarišu da je legenda narodne muzike ovim potezom napravila pun pogodak.

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima