OSTAVLJAO SAM, BIO SAM OSTAVLJEN: Saša Popović o ženama - "Suzani nije lako"

Novosti onlajn

18. 04. 2024. u 23:55

KREATIVNI DIREKTOR „Granda“ Saša Popović već decenijama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene.

ОСТАВЉАО САМ, БИО САМ ОСТАВЉЕН: Саша Поповић о женама - Сузани није лако

Foto: Petar Milošević

Iako je do sada u medijima retko govorio na temu ljubavi, u velikoj životnoj ispovesti u jednoj emisiji  Saša je otvoreno govorio o braku i porodici, a dotakao se i prve ljubavi koju je imao još u detinjstvu.

Foto: ATA images

-Prvi put sam bio zaljubljen, nećeš mi verovati, još u osnovnoj školi, u prvom ili drugom razredu. Imao sam simpatiju, kao što mnogi imaju i mnogo mi se dopadala jedna devojčica koja je išla u moju školu od prvog do osmog razreda, čak smo zajedno išli i sva četiri razreda gimnazije. Prvu devojku sam imao sa nekih 17,18 godina, svirao sam tada u jednom kulturno-umetničkom društvu, tu je bila jedna devojka koja je igrom slučaja stanovala preko puta moje kuće, a koju do tada nisam primećivao – rekao je Saša.

Foto: TV Prva printskrin

Još dok je svirao u orkestru „Slatki Greh“ Popović je važio za momka koji slama srca brojnim devojkama, a ni sam ne krije da je u životu imao dosta ljubavi. Međutim, sve se promenilo kada je upoznao Suzanu Jovanović ženu svog života sa kojom je decenijama u skladom braku.

-Imao sam dosta ljubavi, neke sam ostavio ja, a neke su ostavljale mene, ali sam imao neverovatnu sreću da upoznam ženu svog života, a to je Suzana i da živim sa njom 28 godina jedan lep život. Nas dvoje radimo sličan posao imamo ista inrteresovanja, najvažnije je da u jednom braku postoji tolerancija, mora da postoji razumevanje. Znam da Suzani nije lako, pogotovo što je oko mene na desetine, stotine pevačica, lepih i zgodnih. Međutim, ona jako dobro razume moj posao i sama je uključena u sve to – dodao je Saša.

Foto: Petar Milošević

Osnivač „Grand produkcije“ u razgovoru ističe da mu je porodica najvažnija i da je upravo tu pronašao svoju oazu mira. Zatim je otkrio kako izgleda jedan sasvim običan dan bračnog para Popović-Jovanović.

-Ja sam porodičan čovek koji se u privatnom životu ponaša normalno, kao i sve moje komšije. Suzana i ja ustajemo svako jutro između 8 i 9, doručkujemo, malo prođemo novine, štampu i portale, da vidimo šta ima novo, volimo da gledamo i jutarnji program – iskreno je rekao Saša i dodao:

-Ako snimam „Zvezde granda“ onda idu pripreme šta će se obući, a ako nemam snimanja, onda jednostavno obučen odem malo do grada sa prijateljima. Ručamo negde ili jedemo kod kuće, imamo kućnu pomoćnicu koja jako lepo kuva. Volim da provedem popodne sa svojom porodicom. Uveče gledam televiziju, najviše sport, fudbal i košarku. Jedan normalan i opušten život.

(BEZ FILTERA SA SAROM MIOM)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)