ON RASPOLAŽE NOVCEM, NERVOZAN JE TIP: Komšije progovorile o Đoletu i Vesni Đogani

Novosti onlajn

26. 04. 2024. u 19:10

ZA Vesnu i Đoleta Đoganija važi da su jedan od skladnijih parova na estradi, iako je pre nekoliko godina javnost brujala o njegovoj navodnoj aferi koja je ovekovečena kamerom emisije “Paparaco lov”.

ОН РАСПОЛАЖЕ НОВЦЕМ, НЕРВОЗАН ЈЕ ТИП: Комшије проговориле о Ђолету и Весни Ђогани

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda Specijal

U poslednje vreme bili su na meti i repera Stefana Đurića Raste dok se i dalje prepričava Vesnina izjava da je znala za neverstvo Meline Džinović.

Foto: Novosti

Komšije Vesne i Đoleta otkrile su kakav je bračni par kada se svetla pozornice ugase.

- Ne poznajem ih lično, ali ono što vidim jeste da su veoma vredni i radni. Đole je stalno sa nekim papirima trči tamo-ovamo, telefonom zakazuje te njihove koncerte ili tezge, dok ona brine o deci i vodi računa kada imaju koji nastup. Stalno putuju, ja njih uglavnom viđam sa koferima. Naročito petkom u odlasku i nedeljom u povratku. Sedim ovde na klupici uzaludan, pa sve vidim - kaže kroz osmeh ovaj penzioner.

Foto Predrag Milosavljević

Он је и показао ко од пролазника живи у згради Ђоганија.

Foto: Instagram/Vesna Đogani

- Poznajem ih, deca su im izuzetno vaspitana. Mislim da je za to zaslužna Vesna, ona se baš bavi decom. Đole mi više deluje malo uštogljeno i kao neko ko je zadužen da finansijski obezbedi porodicu. On o sebi ima visoko mišljenje. Ne može mu se sporiti da je u to vreme plesa osvajao nagrade i da je od te braće Đogani najuspešniji, ali baš da je u rangu Čole, za to nek izvini. Ne može mu ni prići - kaže Marija.

U obližnjem kafiću kažu da porodica svraća ali ne tako često.

- Ne mogu da kažem da Đole nije galantan, ume da ostavi bakšiš. On raspolaže novcem, makar u situacijama koje smo ovde sretali. Malo je nervozan tip, prosto imate takve likove. Dok je Vesna opuštena, ona voli i snima klipove u kraju. Klinci je vole. On deluje kao da mu je svega preko glave.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori