PORODILA SE HUREM: Na svet donela devojčicu i uputila joj emotivne reči (FOTO)

Novosti online

09. 01. 2021. u 15:50

TURSKA glumica Merjem Uzerli (37) koja se prosavila ulgom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" juče, 8. januara, porodila se i na svet je donela svoje drugo dete.

ПОРОДИЛА СЕ ХУРЕМ: На свет донела девојчицу и упутила јој емотивне речи (ФОТО)

Foto: EPA

Glumica je srećne vesti podelila na "Instagramu" gde je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa tek rođenom bebom u naručju, a emotivan prizor je raznežio sve.

Merjem je dobila ćerku, a na fotografiji iz porodilišta vidi se da devojčica već ima kosicu. Glumica je istakla da je presrećna, a otkrila je i koje ime je dobila njena naslednica.

- Juče, 8. januar, Moja draga Lili Koi... Lara, tata i ja smo srećni što smo te dočekali u našoj porodici. Blagosloveni smo i srećni što si nam se pridružila - napisala je lepa Merjem, a u komentarima nizale su se čestitke.

Foto: Instagram

Glumica sa tek rođenom ćerkicom

Podsetimo, Merjem ima ćerku Laru, koju je dobila sa bivšim partnerom, brokerom Kanom Atešom. Kada je saznala da je u drugom stanju Kan ju je ostavio nakon čega je ona doživela nervni slom i pokušala da se ubije tako što je skočila s balkona nakon čega je završila na psihijatriji u Berlinu.

Lepa Hurem se tada potpuno povukla iz javnog života, a zatim se oporavila, vratila glumi i posvetila svojoj naslednici. Ona godinama unazad živi sa ćerkom u Berlinu ia neretko stiče da je jako bliska i povezana s ćerkom i naziva je "ljubavlju svog života".

Sada je srećna u ljubavi i sa partnerom dobila je svoje drugo, a njihovo prvo zajedničko dete, ranije je pričala da je zaljubljena, ali nije želela da otkrije javnosti ko je njen partner.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!