"NIJE ISTO DA TE SILUJE LEGIJA I DA TE SILUJE MIKA ALEKSIĆ": Skandalozna izjava voditelja razbesnela srpsku javnost (VIDEO)

Novosti online

18. 01. 2021. u 12:46

НИЈЕ ИСТО ДА ТЕ СИЛУЈЕ ЛЕГИЈА И ДА ТЕ СИЛУЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ: Скандалозна изјава водитеља разбеснела српску јавност (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

VODITELJ Darko Mitrović koji vodi emisiju "Mentalno razgibavanje" jutros je u programu uživo izrekao jezivu i skandaloznu rečenicu.

Naime, on je sa kolegom Markom Stepanovićem govorio o jezivom slučaju silovanja i seksualnog zlostavljanja od strane Miroslava Mike Aleksića, kojeg je glumica Milena Radulović, zajedno sa još četiri devojke prijavila policiji.

 - Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić -  rekao je Darko Mitrović i šokirao javnost.

Mitrović se, nakon ove strašne izjave, tokom emisije upitao zašto ona sve ove godine nije govorila ništa o strahotama kroz koje je prošla, te dodao da Aleksić "nije rmpalija" od koga bi neko trebalo da bude uplašen.

- Moram da priznam još jednu zbunjujuću stvar. Mika Aleksić nije neki rmpalija, neki mafijaš, pa da budeš uplašen od Mike Aleksić. Vrlo lako može čovek da se reši - rekao je on, i na tome se nije zaustavio.

Ova jeziva izjava je, razumljivo, naišla na osude društvenim mrežama.

U trenucima kada žrtve hrabro istupe i skupe snagu da ispričaju kroz kakve traume su prošle, potrebna je podrška i razumevanje, a nikako ovakvi zlonamerni i neumesni komentari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (21)

Sinisa

18.01.2021. 14:20

Ocigledno da se doticni viditelj ili nije uopste ili se suvise "mentalno razgibavao". Da ima i malo mirala dao bi sam ostavku ali kako u to ne veryjem inda bi mu televizija trebala pomoci u tome.

Vladan

18.01.2021. 16:35

Nista ne razumete. Covek je rekao da su roditelji mogli odmah da prijave tog Aleksica jer isti nije kriminalac, koji bi se sigurno osvetio. Darko je apsolutno u pravu.

Maximus

18.01.2021. 17:18

Pa čovek je donekle u pravu. Da je optužila Legiju ili nekog krimosa, ne bi je bilo. Ovo je glumac možda ima veze ali nije trebala da čeka drugi put ili nekoliko godina. Do tada je pitaj Boga koliko je još devojaka seksualno uznemiravao.

Sodoma

18.01.2021. 18:22

Na zalost, Legija ima 4 cerke I kodeks casti , gospodin covek za ovu psihopatsku srukturu kojom treba da se bave psihopatolozi. Darku se samo moze zameriti sto je Legiju stavio u kontekst sa ovakvima.

Pavle

19.01.2021. 22:04

Pogledajte epizodu "mentalnog razgibavanja" na tadašnji dan i videćete da je njegova rečenica izvučena iz konteksta. Sve vreme priča kako svaki silovatelj mora da se kazni na isti način.