MARIJANA Mićić progovorila je u profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je uhapšen nakon što ga je glumica Milena Radulović sa još četiri devojke prijavila za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Sanela

20.01.2021. 13:50

Marijana, brkas pojmove, one nisu imale nepristojnu ponudu.... Zrtve nasilja nisu imale po 30 i 35 godina, pa da ih je neko ucenjivao za posao (nepristojnim ponudama). Ovo su deca u obmami, losem okruzenju, stahovima, laznim autoritetima iskoriscena,osakacna ...kada neko ima nepristojnu ponudu taj moze da bira. Ovde je u pitanju sencenje uma,lucidnost i skrnavljenje mladih dusa.

Rada475

21.01.2021. 22:21

Kada sam imala 12 godina decaci iz odeljenja predvodjeni nekim "Mikom" su nas devojcice hvatali za polni organ . Sta sam uradila? Udarala sam ih kaisem od pantalona, pa su to prijavili razrednom staresini. Odrzan cas odeljenske zajednice....i tu se razreslo, ispricala sam sta se dogadja. Dalje, na fakultetu, profesor pokusao da me zavede... zavrsilo se tako da se moje studiranje nastavilo bez problema. Bilo je to osamdesetih. A ja sam dete samohrane majke,bez brace i sestara, otac mi je preminuo u trinaestoj. Tako da.....svaki komentar je izlisan... Osim mog pitanja: a gde su bili roditelji?! Njima bi trebalo da se sudi pre svih!!!