PEVAČICA Mina Kostić nedavno je javno govorila o teškoj finansijskoj situaciju u kojoj se našla, s obzirom da već neko vreme ne radi.

Sponzor

23.01.2021. 15:23

Samostalna umetnice ako 'oces da radis posla ima. Sta bi vi da vam Vucic placa racune, mozda trebate i dodatak za setanje kucica i placanje veterinara ? Bas bi' voleo da vidim koliko ste vi platili poreza Srbiji . Imate i vi svojih deset prstiju pa zaradite za svoje racune a ne da trazite sve od Vucica. Covek vam pruzio mali prst a vi bi sada celu ruku, kako da ne...ma i on je sam kriv sto vam je ista i dao pa vas se sad ne moze otarasiti. Da ne rastezem mnogo 90% vas i ne zna da peva, kad vas covek cuje kako pevate uzivo to se samo moze nazvati bruka a ne umetnost, umetnice !

Maja

23.01.2021. 16:43

Šta je 30.000 dinara mesečno? Da li gospodjo, možda, znaš koliko porodica sa decom žive godinama sa tim mesečnom i neki sa još manjim primanjima. Neki i skoro ceo život. Jel misliš da ostali nebi umeli i voleli da žive bolje. Šta misliš šta oni mogu da priušte sebi i svojoj dečici. E baš mi vas je žao, ima da se zacenem od suza. Na sve strane ima posla za one što hoće da rade. Zavrneš rukave pa radiš i možeš da živiš ali ne da se razbacuješ na garderobu, frizera, kozmetičarka i dr. To ne može.

rale

23.01.2021. 17:55

drago dete moje.u rangu si vrhunski pevacica,a zasto nisi uspela,mozda bih se trebalo malo zapitati dok ne budes pocela opet da raduckas ali nemoj zaboraviti dolaze stari dani i treba se pripremiti.imas ime imas i glas,napravi nesto sto ce stvarno vredeti.tekstove koje dobijas ne vrede nista melodija katastrofa,o muzici koja te prati nemam komentar.narod te nije zaboravio,ima jos puno nas koji te pratimo i volimo da te slusamo.uozbilji se i radi na sebi

Suzana

23.01.2021. 19:36

Pa, draga moja, kao i mnoge druge žene, zaposli se. U prodavnici, trafici... Ne kukaj. Ili prodaj malo krpica, nekoliko brendiranih naocara, cipelica.. Mnogima je mnooogo teže nego tebi pa se ne povlace po novinama, jer, zaboga, nisu poznati! Toliko od mene