PRVA IZJAVA ACE LUKASA NAKON PRIVOĐENJA: "Malo sam više popio - odgovaram za svoje postupke"

Novosti onlajn

25. 01. 2021. u 11:45

NAKON što je priveden sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici, oglasio se Aca Lukas i otkrio šta se dogodilo.

ПРВА ИЗЈАВА АЦЕ ЛУКАСА НАКОН ПРИВОЂЕЊА: Мало сам више попио - одговарам за своје поступке

Foto K. Mihajlović

- Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve u redu - kaže Aca.

Podsetimo, pevača je sinoć policija zaustavila i priveden je u stanicu. Kako je pisao "Kurir", pevač je navodno bežao od policije.

Druga patrola uspela je da zaustavi Lukasa, rađen mu je alkotest koji je potvrdio da ima alkohola u krvi. Potom je rađen i test na drogu.

Lukasov menadžer Saša Mirković rekao je da ne zna ništa o tome.

- Ne znam ništa o tome, čuli smo se sinoć i ništa mi nije rekao - rekao je Mirković.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!