MINA KOSTIĆ PROGOVORILA O VELJI NEVOLJI: Evo šta je istina o njenoj pesmi i šifrovanim porukama za Belivuka

Novosti online

11. 02. 2021. u 21:36

VELjI Nevolji, koji je smešten u jednoj od zatvorskih jedinica Okružnog zatvora u Beogradu, upućuju se poruke preko radija, a navijači su ga navodno provocirali pesmom Mine Kostić i Gorana Vukošića „Isti igrači”, u kojoj se kaže ,,nevolja nevolju privlači”!

МИНА КОСТИЋ ПРОГОВОРИЛА О ВЕЉИ НЕВОЉИ: Ево шта је истина о њеној песми и шифрованим порукама за Беливука

Foto: V. Danilov/Milena Anđela

Pevačica koja je snimila ovaj hit ne vidi u tome problem jer smatra da muzika ne treba da poznaje granice.

- Ja sam samo pevačica koja je zajedno sa kolegom otpevala tu pesmu koja je namenjena svima, tako da ne vidim razlog zašto se ne bi slušala i u zatvoru. Često sam pevala ispred opasnih momaka i mogu da vam kažem da nikada nisam imala nijedan problem - rekla je ovim povodom Mina Kostić.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!