"OVO ŠTO ZVEZDA RADI JE AMATERSKI": Grof Božović stao uz Miloša Milojevića i iskritikovao potez uprave kluba

Novosti online

03. 04. 2023. u 16:00

NEKADAŠNjI trener Crvene zvezde Grof Božović bio je gost emisije Miljanov korner i tom prilikom komentarisao je trenutno stanje u crveno-belom taboru.

ОВО ШТО ЗВЕЗДА РАДИ ЈЕ АМАТЕРСКИ: Гроф Божовић стао уз Милоша Милојевића и искритиковао потез управе клуба

Foto: Jutjub printskrin

U medijima se danima spominje da će na klupu šampion Srbije sesti Barak Bahar, koji bi prema navodima trebalo da zameni dosadašnjeg trenera Miloša Milojevića.

– Verovatno ljudi iz kluba znaju šta rade, to je naravno njihova odluka. Možda su samo večerali sa njim, ali je amaterski da ih neko uhvati i slika sa trenerom i sada svi mediji o tome pišu. Mislim da je to nekorektno pre svega prema Milojeviću. Svako ima pravo da postavlja, menja i radi šta hoće. Ali mora to ipak da bude na malo većim nivou, pogotovo kada je u pitanju veliki klub kao Crvena zvezda, rekao je Božović.

Trenerima je uvek veliki pritisak kada rade u velikom klubu. Navijači su ti koji očekuje dosta, a baš takav slučaj je i u Zvezdi.

– Zvezda je klub koji ima puno navijača. Oni uvek traže mnogo i traže više, traže često i nerealno i teško je da se udovolji Zvezdinim navijačima. Mnogo su privrženi i mnogo vole klub i čovek iz te njihove velike ljubavi mora da im prašta, rekao je Grof i dodao:

– Milojević za sada izvanredno vodi klub, prvi je na tabeli i ima velike šanse da osvoji kup. Znači postoji šansa da čovek osvoji duplu krunu, a bude smenjen. On je mlad, talentovan i o njemu rezultati sve govore. Da bi neko napravio nešto više, mora da mu se da šansa.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (8)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024