SVE U ZNAKU BROJA 50: Braća Marković u humanoj misiji ZA NAŠE TRI

J. S.

04. 04. 2023. u 11:54

NAKON Nikole Rokvića koji je kupio kartu za sopstveni humanitarni koncert u Vranju i platio je uplatom od 30 000 dinara na račun jedne od korisnica fondacije Budi human za koje se održava koncert, akciji su se pridružili i naši fudbalski internacionalci, nekadašnji igrači Partizana braća Lazar i Filip Marković.

СВЕ У ЗНАКУ БРОЈА 50: Браћа Марковић у хуманој мисији ЗА НАШЕ ТРИ

FOTO: M. Vukadinović

Oni su želeli kartu pod rednim brojem 50 i platili su je 50 000 dinara. Puno simbolike u ovom humanom gestu, podsećamo da je Lazar u Partizanu gde je započeo svoju uspešnu fudbalsku karijeru na dresu nosio broj 50.

U porti hrama Sveta Trojica u Vranju biće 20. aprila održan humanitarni koncert, na kome će nastupiti Nikola Rokvić, hor Vera i Vranjanka čarobnog glasa Ivana Tasić. Sav prihod namenjen je Adriani Simenovoj koja vodi bitku sa karcinomom, Snežani Stanković koja čeka na transplataciju bubrega i Nadici Stošić koja treba da se leči od multipla skleroze u Rusiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana