PRIJEM ZA "ORLOVE": Delegacija FSS po dolasku u Beč posetila ambasadu Srbije

Novosti online

15. 06. 2023. u 14:03

DANAS, odmah po dolasku "orlova" u Beč, delegaciju Fudbalskog saveza Srbije ugostio je Nebojša Rodić, ambasador Srbije u Austriji. U delegaciji FS Srbije bili su potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, Nenad Bjeković, selektor Dragan Stojković sa stručnim štabom, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović i reprezentativci, kapiten Dušan Tadić i Filip Kostić.

ПРИЈЕМ ЗА ОРЛОВЕ: Делегација ФСС по доласку у Беч посетила амбасаду Србије

FOTO: FSS

- Ne pamtim da je u Beču bilo ovoliko interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu. Iskreno, nisam doživeo Austrijance kao ljude koji su okrenuti fudbalu, ali ovo je neverovatno. Za svog mandata nisam imao ovoliko poziva u smislu da li možemo da pomognemo oko ulaznica i da izađemo u susret svima koji žele u petak da budu na stadionu. To me veoma raduje, a momke koji nose dres Srbije obavezuje da budu ponovo na svom prepoznatljivom nivou i da obraduju naše navijače pobedom protiv Jordana. Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde očekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Osećam se veoma prijatno u ulozi domaćina, hvala od srca potpredsedniku Nedimoviću, selektoru Stojkoviću, Dušanu, Filipu i svima koji su danas odvojili pola sata svog dragocenog vremena i bili naši gosti. Ovo nije samo poseta nama koji radimo u ambasadi Srbije u Beču, već i svim Srbima koji žive u Austriji i vole svoj nacionalni tim – rekao je ambasador Srbije Nebojša Rodić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave