''PRIJATELJU, VEĆ MI NEDOSTAJE DA TI POMOGNEM NA TERENU'' Natho se oprostio od Rikarda Gomeša

Novosti online

27. 06. 2023. u 10:27

Rikardo Gomeš je otišao iz Partizana u Katar za 1,5 miliona evra, a njegov doskorašnji saigrač i veliki prijatelj Bibras Natho oprostio se od momka sa Zelenortskih Ostrva.

ПРИЈАТЕЉУ, ВЕЋ МИ НЕДОСТАЈЕ ДА ТИ ПОМОГНЕМ НА ТЕРЕНУ Натхо се опростио од Рикарда Гомеша

FOTO: M. Vukadinović

- Dragi prijatelju, posle dve godine koje smo igrali zajedno, želim da ti se zahvalim za svaki trenutak. Imao sam zadovoljstvo da igram sa igračem kao što si ti, profesionalcem sa neverovatnim karakterom, teško je izgubiti igrača kao što si ti, ali pre svega teško je pustiti te kao bliskog prijatelja koji je uvek bio sa mnom. A tako sam srećan što sam upoznao prijatelja za ceo život. Od prvog trenutka smo izgradili vezu koja je samo postala jača, postao si kao brat. Želim tebi i tvojoj neverovatnoj porodici sve najbolje što je moguće, uspeh i puno zdravlja. Volim te i već mi nedostaje da ti pomognem na terenu - napisao je Natho uz zajedničku fotografiju s košarkaške utakmice u Areni.

Vrlo brzo usledio je odgovor Gomeša:

- Brate moj, hvala na prijateljstvu, što si mi otvorio vrata svoje kuće i bez dobrog poznavanja. Bilo mi je veliko zadovoljstvo podeliti ove dve godine sa tobom, upoznati tvoju prelepu porodicu. Bez sumnje, najbolja si osoba koju mi je fudbal dao priliku da upoznam i siguran sam da će naše prijateljstvo trajati ceo život. Nedostajaće mi svi naši trenuci, od te kafe pre treninga do onih dva sata razgovora dok deca treniraju. Hvala ti, moj broju 10, volim te - napisao je Rikardo.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove