SRPSKI STRUČNJAK NA NOVOM POSLU: Slavoljub Muslin savetnik u Mađarskoj

N. Iljukić

10. 07. 2023. u 18:00

SLAVOLjUB Muslin je od danas na novom zadatku. Iskusni stručnjak će u svojoj bogatoj karijeri da se oproba u četvrtoj ulozi. Prvo je od 1971. do 1987. godine bio fudbaler sedam domaćih i stranih klubova, od 1989. do 2019. je sa trenerske klupe vodio 18 različitih timova, 2016. je bio i više nego uspešan selektor Srbije, a od danas je savetnik u mađarskom Đeru.

СРПСКИ СТРУЧЊАК НА НОВОМ ПОСЛУ: Славољуб Муслин саветник у Мађарској

FOTO: FK Đer

- Ovo je četvrta fudbalska uloga u mom životu i srećan sam što sam dobio priliku da budem savetnik za fudbalska pitanja u redovima mađarskog kluba koji je trenutno u drugoj ligi, ali ima vrlo jasnu ambiciju da se vrati u elitni rang takmičenja. Đer ima izuzetnu fudbalsku tradiciju i ponosan sam što svojim iskustvom mogu da pomognem u organizaciji i na pravi načn posavetujem vrlo ambiciozan tim ljudi - kaže Muslin za "Novosti".

Slavoljub Muslin i sportski direktor Đera Laslo Koteleš / FOTO: FK Đer

Na čelu Đera je slovački advokat mađarskog porekla Oskar Vilagi koji je vlasnik i Dunajske Strede iz Slovačke.

- Predsednik Vilagi je prepoznao kakva je strast kod navijača Đera, kluba koji je osnovan pre 119 godina. Prelep, najmoderniji stadion sa 16.000 mesta i savremena fudbalska akademija pružaju sjajne mogućnosti za talentovane igrače, ali i sve prvotimce. Ambiciozni španski trener, 33- godišnji Antonio Munjoz ima zadatak da spremi ekipu za novu sezonu koja počinje 31. jula. Svom poslu je izuzetno posvećen i novi sportski direktor Laslo Koteleš, nekadašnji mađarski golman koji je branio i u beogradskim klubovima, Železniku, Grafičaru i Bežaniji - zaključio je Muslin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)