FUDBALSKA POSLASTICA: Zvezda čeka Napredak, Partizan gostuje u Novom Sadu

Tanjug

06. 08. 2023. u 08:13

FUDBALERI Crvene zvezde dočekaće danas na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Napretka iz Kruševca, dok će se u derbiju drugog kola Superlige na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan.

ФУДБАЛСКА ПОСЛАСТИЦА: Звезда чека Напредак, Партизан гостује у Новом Саду

FOTO: A. Ilić

Duel Zvezde i Napretka "pomeren" je za dan kasnije zbog nevremena i biće novi test za ekipu Baraka Bahara, koja je sjajno otvorila sezonu i jedva čeka start Lige šampiona.

Crveno-beli će igrati bez povređenog Mirka Ivanića, što znači da će šansu od prvog minuta dobiti Vladimir Lučić ili Jovan Šljivić.

Vojvodina, posle eliminacije od APOELA u kvalifikacijama za Ligu konferencija i startnog poraza od Zvezde (5:0), želi da popravi utisak, a rival je Partizan, koji takođe ima dodatni motiv nakon remija (3:3) protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

Raspored drugog kola Superlige

Crvena zvezda - Napredak (16.55), Radnički Kragujevac - Čukarički (17.00), Vojvodina - Partizan (19.00), IMT - Voždovac (21.05).

Ponedeljak: Radnik - Spartak.

Subota: Javor - Novi Pazar 3:1, Železničar - Mladost Lučani 0:2.

Četvrtak: Radnički Niš - TSC 0:3.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove