ZLATANA IBRAHIMOVIĆA ZBOG OVOGA ČEKAJU TEŠKE BATINE? "Tada se izvukao, sada mu spremam nešto brutalno"

Novosti online

30. 08. 2023. u 19:08

Zlatan Ibrahimović i dalje privlači ogromnu pažnju, iako je objavio kraj karijere kada se o aktivnom igranju profesionalnog fudbala radi.

ЗЛАТАНА ИБРАХИМОВИЋА ЗБОГ ОВОГА ЧЕКАЈУ ТЕШКЕ БАТИНЕ? Тада се извукао, сада му спремам нешто брутално

FOTO: Tanjug/AP

U svetu mešovitih borilačkih veština (MMA) shvataju da je donedavni švedski reprezentativac pravi "magnez za novac", pa u poslednje vreme dobija ponude da uđe u ring ili oktagon, a poslednji koji to nudi je jedan prilično ljut poljski borac.

Dariuš Kazmierčuk, naime, tvrdi da nije i nema nameru da zaboravi kada je pre 12 godina, 2011, Zlatan Ibrahimović učestvovao u lovu na lavove. Još tada je ovaj Poljak, sada 49-godišnjak, najavio da će "Ibru sigurno jednog dana izmlatiti" (u sportski organizovanoj borbi), a sada to ponavlja, i to uz psovke:

- Te 2011. je ku**** sin zvani Zlatan Ibrahimović ubio lava. S jednom grupom magaraca je otišao u lov i tamo su ubili lava isključivo da bi mogli da se pohvale trofejom. Tada se Ibrahimović izvukao bez posledica, ali ja mu spremam nešto brutalno - izjavio je poljski veteran, a prenose "Sportske novosti".

MMA megdan njega i "Ibre" bi svakako privukao ogromnu pažnju, ali... Iako Zlatan Ibrahimović ima crni pojas u tekvondou, pitanje je kako bi se snašao u svetu mešovitih borilačkih veština.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!