KVARE POSAO CRVENO-BELIMA: Zvezda ostaje bez velikog pojačanja?

Novosti online

31. 08. 2023. u 18:08

CRVENA zvezda je pokazala veliko interesovanja za fudbalera moskovske Lokomotive, Vilsona Isidora. Ipak, u danu kada će crveno-beli saznati rivale u Ligi šampiona, mogli bi da ostanu bez momka iz Rena.

КВАРЕ ПОСАО ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Звезда остаје без великог појачања?

foto: EPA

Naime, kako pišu francuski mediji u trku za potpis ovog 23-godišnjaka uključili su se članovi Lige 1, Mec i Lorijen koji će ceo posao pokušati da završe do 1. septembra kada se završava prelazni rok.

Mec je ušao u trku zbog toga što je ostao bez glavne opcije u napadu Žorža Mikautadzea koji je poptisao za Ajaks.

Isidor je tokom leta bio želja i Marselja, ali je Zvezda sve vreme vrebala iz drugog plana i činilo se da bi on mogao da dođe na "Marakanu", no sada bi poziv iz domovine mogao sve da promeni.

Zvezdin veliki adut je bio taj što će igrati u Ligi šampiona. Ipak, deluje da ni to neće biti dovoljno va ga privoli pojača crveno-bele. 

On je do sada u karijeri igrao za Ren, Monako, Laval, Bastiju-Bordo i Lokomotivu u koju je stigao, u koju je stigao prošlog leta za obeštećenje od 3.500.000 evra. Za tim iz Moskve je ukupno odigrao 35 utakmica i ostvario je učinak od 16 golova i četiri asistencije.

BONUS VIDEO: GOL ZA BUĐENjE NADE PRVAKA SRBIJE: Zvezdin gol Voždovcu posle tri primljena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost