VELIKA FUDBALSKA TRADICIJA! Počinje 29. memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić"

J. L.

06. 09. 2023. u 17:45

Memorijalni turnir u fudbalu „Stevan Ćele Vilotić”, 29. po redu, za igrače do 19 godina, održaće se od 7. do 12. septembra i to na stadionima u Subotici, Bačkoj Topoli, Senti i Kuli. Osim reprezentacije Srbije, za trofej će se boriti i najbolji mladi fudbaleri Francuske, Mađarske i Crne Gore.

ВЕЛИКА ФУДБАЛСКА ТРАДИЦИЈА! Почиње 29. меморијални турнир Стеван Ћеле Вилотић

foto:J.L.

Prvi meč na Gradskom stadionu u Subotici između Srbije i Mađarske odigraće se sutra, od 16 časova. Istovremeno, u Senti će se sastati Francuska i Crna Gora.

-Ovo je idealna prilika da svima pokažemo šta hoćemo i šta želimo. Prvu utakmicu sa Mađarskom, koja je sutra na programu, želimo da završimo sa pobedom. Tako ćemo prići utakmici i tako ćemo se pripremati. Želimo da svi koji dođu da gledaju reprezentaciju uživaju i da se raduju sa nama posle te utakmice – poručio je  Radovan  Krivokapić, selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije.

Drugo kolo će se igrati u subotu, 9. septembra, kada se Srbija i Crna Gora sastaju u Kuli od 17 časova, a u istom terminu Francuska i Mađarska igraju svoju utakmicu u Senti.

Poslednji dan turnira je u utorak, 12. septembra, kada će na Gradskom stadionu u Subotici, od 17 časova Srbija dočekati Francusku, a nešto ranije, od 15 časova, na Akademiji TSC u Bačkoj Topoli snage će odmeriti  Mađarska i Crna Gora.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)