PIKSI U NEVERICI! Srbija protiv Bugarske bez navijača, ali i bez najboljeg igrača?

Novosti online

03. 11. 2023. u 10:01

NISU mogle ovog jutra da stignu gore vesti po Srbiju, koju 19. novembra očekuje odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Bugarske.

ПИКСИ У НЕВЕРИЦИ! Србија против Бугарске без навијача, али и без најбољег играча?

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Aleksandar Mitrović se povredio i najverovatnije neće biti na raspolaganju Draganu Stojkoviću, pišu mediji iz Saudijske Arabije. 

Kako prenosi "Arabfive", srpski napadač se tokom treninga požalio na bol u kolenu i odsustvovaće do daljeg.

Srbin neće biti u rotaciji na utakmici Al Hilala protiv Al Fateha koja je na programu u petak, ali još uvek se ne zna zvanično na koliku će pauzu Mitrović dok se ne urade detaljni lekarski pregledi.

FOTO: Profimedia

 

Navodno, trener Žorž Žesus neće rizikovati sa svojim najbitnijim napadačem, nakon što je klub već ranije ostao bez Nejmara, koji je podvrgnut operaciji.

A za Srbiju još jedan veliki udarac posle vesti da će se igrati pred praznim tribinama u Leskovcu, nakon što je UEFA kaznila naš nacionalni tim zbog izgreda na meču sa Crnom Gorom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave