SRBIN STRELAC U VELIKOM DERBIJU: Andrija Živković dao gol na meču Olimpijakos - PAOK (VIDEO)

Tanjug

05. 11. 2023. u 22:12

FUDBALERI PAOK-a pobedili su ove nedelje u Pireju ekipu Olimpijakosa rezultatom 4:2 u derbi meču 10. kola grčke Superlige.

СРБИН СТРЕЛАЦ У ВЕЛИКОМ ДЕРБИЈУ: Андрија Живковић дао гол на мечу Олимпијакос - ПАОК (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Golove za tim iz Soluna postigli su srpski reprezentativac Andrija Živković u 38, Brendon Tomas u 56. iz penala i 65. i Magomed Ozdoev u 78. minutu.

Bivši igrač Partizana bio je starter za PAOK, a zamenjen je u 89. minutu. Golman Živko Živković je ceo meč proveo na klupi za rezerve.

Kod domaćih, u listu strelaca upisali su se Konstantinos Fortunis u 86. i Jorgos Masuras u osmom minutu nadoknade vremena.

PAOK se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, u narednom kolu na svom terenu igraće sa Panetolikosom. Olimpijakos je drugi na tabeli sa 21 bodom, a u narednoj rundi gostovaće Asteras Tripolisu.

U ostalim mečevima 10. kola Superlige Grčke koji su se igrali ove nedelje, postignuti su sledeći rezultati: Panetolikos - Asteras Tripolis 0:1, Janjina - Volos 1:1 i Aris - Atromitos 1:3.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!