PIKSI U PROBLEMU: Srbija definitivno bez jednog od najboljih protiv Bugarske u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo

Novosti online

06. 11. 2023. u 10:49

PRE nekoliko dana pojavila se vest da je Aleksandar Mitrović povređen i da neće moći da pomogne Srbiji u odlučujućem meču protiv Bugarske 19. novembra u Leskovcu.

ПИКСИ У ПРОБЛЕМУ: Србија дефинитивно без једног од најбољих против Бугарске у одлучујућем мечу за пласман на Европско првенство

FOTO: Tanjug/AP

Na sreću ovdašnjih ljubitelja fudbala ipak je to bila samo lažna vest, jer je Mitrović isti dan postigao gol za svoj Al Hilal i najavio da Bugare čekaju velike muke. Međutim, Dragan Stojković Piksi ima glavobolje zbog drugog fudbalera. 

Kako saznaje Maksbet sport, iz Saudijske Arabije je stigla loša vest za selektora Dragana Stojkovića, koji neće moći da računa na Sergeja Milinković Savića protiv Bugarske 19. novembra u trci za plasman na EP u Nemačku. 

– U pitanju je jak udarac u koleno. Posledica udarca je da igrač ima problem zbog kojeg je procenjeno da mora da miruje od dve do četiri nedelje, a da onda u zavisnosti od oporavka počne sa laganim treninzima – poručili su iz FS Srbije za Maksbet sport.

FOTO: AP

 

Vezista je ostao na terapijama, a ekipa je otputovala na gostovanje u Indiju u okviru Lige šampiona Azije, gde su ambicije plasman u samu završnicu. Posle vikenda sledi reprezentativna pauza, a realno je da Milinković Savić ponovo bude na terenu u decembru. Piksi u petak treba da saopšti konačan spisak igrača za prijateljski meč sa Belgijom (15. novembar) i poslednji ispit u kvalifikacijama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave