PIKSI I SRBIJA U NIŠU: "Orlovi" sa juga Srbije lete na EURO 2024

Novosti online

08. 11. 2023. u 20:23

Najbolje fudbalere Srbije završetak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo očekuje na jugu Srbije.

ПИКСИ И СРБИЈА У НИШУ: Орлови са југа Србије лете на ЕУРО 2024

FOTO: FSS

Prema trenutnom planu i programu posle povratka iz Belgije 17. novembra, gde će odigrati prijateljski meč, A tim Srbije odlazi u Niš, a dva dana kasnije Orlovi u Leskovcu (15,00) igraju duel protiv Bugarske.

Tim povodom direktor A tima Srbije Stevan Stojanović boravio je u oba grada, u društvu Vanje Koledina, zaduženog za brigu o terenima u SC FSS, kako bi izvršio poslednju provera pred okupljanje reprezentacije.

FOTO: FSS

Postoji mogućnost da će izabranici selektora Dragana Stojkovića dan pred utakmicu trenirati na stadionu ”Čair” pa je zbog toga, osim na stadionu ”Dubočica”, Stojanović bio i na terenu niškog Radničkog.

Selektor Dragan Stojković će u petak 10. novembra objaviti konačan spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Belgije i duel u kvalifikacijama protiv Bugarske. Okupljanje i početak priprema je u ponedeljak 13. novembra u SC FSS u Staroj Pazovi.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!