FSS POZVAO OSNOVCE U LESKOVAC: Ne igra Srbija svaki dan za plasman na Evropsko prvenstvo

Tanjug

15. 11. 2023. u 11:32

Fudbalski Savez Srbije (FSS) uputio je poziv svim osnovnim školama, školama fudbala i fudbalskim klubovima koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta da se pridruže podršci reprezentaciji u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koju Srbija igra protiv Bugarske u Leskovcu.

ФСС ПОЗВАО ОСНОВЦЕ У ЛЕСКОВАЦ: Не игра Србија сваки дан за пласман на Европско првенство

FOTO: M. Vukadinović

FSS je pozvao predstavnike škola i klubova da se prijave putem imejl-adrese koordinatorbf@fsris.org.rs do subote, 18. novembra, do podneva.

Besplatne ulaznice moći će da se preuzmu na dan utakmice, ispred ulaza na istočnu tribinu stadiona Dubočica u Leskovcu.

Posebno je navedeno da će ulaz na stadion biti dozvoljen isključivo osobama mlađim od 14 godina, u skladu sa kaznom Evropske fudbalske unije zbog "rasističkog ponašanja navijača".

"Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 19. novembra, ispred ulaza na istočnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena", naveo je FSS.

Utakmica Srbije i Bugarske igra se u nedelju od 15 časova u Leskovcu. Srbiji je potreban bod da bi se plasirala na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave