PARTIZAN ČASTI ''GROBARE'': Besplatan ulaz za navijače protiv TSC-a

Novosti online

22. 11. 2023. u 13:32

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meču 16. kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a, koji će biti odigran u subotu, 25. novembra, od 18.30 časova.

ПАРТИЗАН ЧАСТИ ГРОБАРЕ: Бесплатан улаз за навијаче против ТСЦ-а

Foto: FK Partizan

U saopštenju se dodaje da će svi gledaoci morati da imaju svoje besplatne ulaznice, koje se od sutra mogu preuzeti u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu.

- Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počinje u subotu od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice. Na dan utakmice preuzimanje ulaznica biće isključivo na blagajnama stadiona  Partizana. Sezonske ulaznice Partizana za sezonu 2023/2024. važiće i za ovu utakmicu - navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je trenutno prvi na tabeli SLS sa 40 bodova, dok je TSC treći sa 26. U prvom kolu SLS, koje je odigrano 29. jula, TSC i Partizan odigrali su u Bačkoj Topoli bez pobednika, 3:3.

Ovo je bio jedini remi "crno-belih" u dosadašnjem delu sezone u SLS.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava