TALENTOVANI BRAZILAC U BARSELONI: Sve jača konkurencija u napadu na "Nou kampu"

Novosti online

25. 12. 2023. u 22:53

BARSELONA je u januaru dodatno ojačati napad. Robert Levandovski je neprikosnoven, a sada će se njemu pridružiti talentovani Brazilac Vitor Roke.

ТАЛЕНТОВАНИ БРАЗИЛАЦ У БАРСЕЛОНИ: Све јача конкуренција у нападу на Ноу кампу

Foto: EPA-EFE/Hedeson Alves

Poznati transfer novinar Fabricio Romano objavio je da će mladi 18-godišnjak u naredna 24 sata da se pridruži novim saigračima. Očekuje se da sa porodicom stigne u sredu i počne da radi pod vođstvom Ćavija.

Barselona je Atletiko Paranensu za ovaj transfer platila 30 miliona evra, uz dodatnih 26 miliona kroz bonuse. Oni mogu da se ostvare u zavisnosti od učinka ekipe i samog igrača.

Brazilci će dodatnih 5.000.000 prihodovati ukoliko Roke bude među tri igrača u izboru za Zlatnu loptu. Ugovor je potpisan na osam godina, a otkupna klauzula je 500 miliona evra.

Mladi napadač je ove sezone odigrao 45 utakmica za Atletiko u svim takmičenjima. On se 21 put upisao u strelce, a upisao je i osam asistencija. Ostvario je debi i za seniorsku reprezentaciju Brazila.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave