STIŽE HRVAT DA ZAUSTAVI SRBE: Luka Modrić na posebnom zadatku

Novosti online

25. 12. 2023. u 21:27

HRVATSKI fudbaler Luka Modrić po svemu sudeći napustiće Real Madrid, a kako stvari stoje on će ponovo igrati sa Kristijanom Ronaldu.

СТИЖЕ ХРВАТ ДА ЗАУСТАВИ СРБЕ: Лука Модрић на посебном задатку

FOTO: Tanjug/AP

Kako je preneo portal "Todofichajes", iskusni vezista je upoznao čelnike "kraljevića" da na leto želi da napustio klub i promeni sredinu.

Ističe se da je odlučio da ode u Saudijsku Arabiju i karijeru nastavi u Al Nasru sa koji nastupa Portugalac sa kojim je igrao u "kraljevićima".

- Rekao je pre nekoliko nedelja čelnicima Reala da odlazi. Imao je zanimljivu ponudu Intera iz Majamija, ali je presudila uloga Kristijana Ronalda. Stalno je u kontaktu sa Modrićem, ubedio ga je da mu se tamo pridruži - piše na pomenutom španskom portalu.

On i Ronaldo će pokušati da budu bolji od Al Hilala za koji sa velikim uspehom nastupaju Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović. Srpski dvojac je nedavno razbio Kristijanovu ekipu sa 3:0.

Al Hilal ubedljivo vodi u šampionskoj trci, ima 10 bodova više od Al Nasra. Naši reprezentativci igraju sjajno. Mitrović je do sada ostvario učinak od 16 golova i četiri asistencije, a Sergej se osam puta upisao u strelce i četiri puta je uspešno dodao saigračima za postizanje pogotka.

Podsetimo, Modrić je na "Santjago Bernabeu" od 2012. godine. Na 508 mečeva postigao je 38 golova uz 80 asistencija i sa kraljevskim klubom osvojio bukvalno sve što je moglo da se osvoji.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave