KAKAV TRANSFER JE NA POMOLU: Srpski klub prodaje igrača za 5.000.000 evra

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

05. 01. 2024. u 10:40

FUDBALER IMT-a Miloš Luković blistao je tokom prve polusezone u Superligi Srbije i sada se nalazi pred neverovatnim transferom.

КАКАВ ТРАНСФЕР ЈЕ НА ПОМОЛУ: Српски клуб продаје играча за 5.000.000 евра

foto: N. Paraušić

Kako piše poznati novinar Fabricio Romano, pozivajući se na "L'Ekip", francuski Strazbur je spreman da plati više od 5.000.000 evra "traktoristima" za mladog napadača.

Ovo bi bila najveća prodaja IMT-a u istoriji kluba. Sve je u poodmakloj fazi i očekuje se da talentovani 18-godišnjak postane novi igrača člana Lige 1.

Luković je tokom prvog dela sezone u Superligi odigrao 19 utakmica i ostvario je učinak od 10 golova i jedne asistencije.

On je trenutno drugi strelac lige. Ispred njega je samo fudbaler Partizana Mateus Saldanja, dok je isti broj pogodaka postigao Borisav Burmaz koji je pojačao Rapid iz Bukurešta.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani" 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!