KILIJAN MBAPE IZAZVAO BURU U SVETSKOM FUDBALU! Taman je objavljeno da prelazi u Real, a ono...

Novosti online

08. 01. 2024. u 20:13

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, tvrdi menadžerski tim francuskog reprezentativca, prenosi RMC Sport.

КИЛИЈАН МБАПЕ ИЗАЗВАО БУРУ У СВЕТСКОМ ФУДБАЛУ! Таман је објављено да прелази у Реал, а оно...

FOTO: Tanjug/AP

Pojedini francuski mediji preneli su ranije danas da će Mbape na kraju sezone da nastavi karijeru u Realu, pošto se dogovorio sa madridskim klubom.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. On ima pravo da pregovara sa drugim klubovima pošto je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Pariza.

"Kilijan nije postigao dogovor ni sa jednim klubom. Mbape ni sa jednim klubom nije pričao o svojoj budućnosti, niti mu je neko postavljao vremenske rokove", saopštio je menadžerski tim francuskog reprezentativca.


Mbape (25) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka, a ove sezone je za šampiona Francuske postigao 25 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave