BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U VOŽDOVCU: "Zmajevi" pojačali vezni red nekada velikom nadom crno-belih

Novosti online

09. 01. 2024. u 18:30

TREBALO je Lazar Pavlović da bude velika uzdanica Partizana. Ipak, nije se snašao u crno-belom pa je sada pronašao novi angažman i igraće u Superligi Srbije.

БИВШИ ИГРАЧ ПАРТИЗАНА У ВОЖДОВЦУ: Змајеви појачали везни ред некада великом надом црно-белих

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 22-godišnjak je pojačao Voždovac sa kojim je potpisao ugovor na tri godine i odmah se priključio ekipi na pripremama za drugi deo sezone.

- Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije koji nije još uspeo da profiliše karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom - rekao je sportski direktor "zmajeva" Bojan Leontijević.

Pavlović ne krije da je sa jasnim ciljevima stigao u Voždovac.

- Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija... Pričao sam sa trenerom (Markom Savićem, prim. aut.) i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na "Krov" bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram. Svi smo mladi igrači, svi imaju veliki potencijal i to su pokazali na terenu, ostaje nam samo da vredno radimo i verujemo u sebe i ekipu - zaključio je Pavlović.

On je do sada u karijeri pored Partizana nastupao za kiparski AEL iz Limasola, kao i niški Radnički.

Voždovac je trenutno šesti na tabeli sa 28 bodova, a 10. februara, u prvoj utakmici drugog dela sezone gostuje Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave