DŽON LUIS IGRA ZA SRBIJU: Stiže pojačanje iz Arsenala!

N. I.

24. 02. 2024. u 14:59

PREGOVARALO se dugo, pitali su se majka Srpkinja i otac sa Kariba i odluka je pala.

ЏОН ЛУИС ИГРА ЗА СРБИЈУ: Стиже појачање из Арсенала!

Foto: EPA

 Luis Zečević Džon je izabrao da fudbal igra i za mlađe kadete Srbije. Ovaj 16-godišnji napadač londonskog Arsenala od sada je i zvanično na spisku selektora Bojana Nezirija za prijateljski meč 7. marta u 13 časova protiv Crne Gore u Podgorici.

Ta utakmica biće jedna od poslednjih provera pred start prvog kruga kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

- Otac mi je sa Britanac Kariba, a majka je Srpskinja iz Sarajave. Najmanje dva puta godišnje posećujem Srbiju i Beograd, a omiljeni fudbaler mi je Dušan Vlahović - izjavio je nedavno Zečević u intervjuu za engleske medije.

Generacija igrača rođenih 2008. godine ima priliku da se što bolje uigra pred start kvalifikacija, a izbor Luisa Zečevića Džona da zaigra za reprezentaciju Srbije smatra se još jednom u nizu siplomatsko-sportskih pobeda ljudi u Fudbalskom savezu Srbije koji konstantno prate formu i igre naših igrača u inostranstvu.

Na spisku Bojana Nezirija pred kontrolni meč u Podgorici protiv Crne Gore nalaze se :

golmani: Bogdanović (Vojvodina), Zorić (TSC),

odbrana: Nikolić (Crvena zvezda), Marinković (Partizan), Jokić (Partizan), Ivanović (Crvena zvezda), Petrović (Partizan), Ćopić (Crvena zvezda), Pejić (Real, Niš), Đurović (Spartak),

vezisti: Kostov (Crvena zvezda), Štulić (Grafičar), Jovanović (Vojvodina), Matijašević (Čukarički), Đurković (Mladost, Lučani), Krajcar (Vojvodina) i

napadači: Damjanović (Crvena zvezda), Đokanović (Vojvodina), Maravić (Čukarički), Zarić (Grafičar),Petrović (Grafičar), Luis Zečević Džon (Arsenal).

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu