BURAN MEČ U PANČEVU: Poništen gol, promašen penal, pa od 0:3 do drame u duelu Železničara i TSC-a

Novosti online

24. 02. 2024. u 20:32

Zavesa na subotnji program u Superligi Srbije u fudbalu spuštena je u Pančevu, gde su autsajder Železničar i favorit TSC priredili meč za pamćenje.

БУРАН МЕЧ У ПАНЧЕВУ: Поништен гол, промашен пенал, па од 0:3 до драме у дуелу Железничара и ТСЦ-а

FOTO: M. Vukadinović

Favorit je na kraju pobedio sa 2:3 (0:2), ali posle burnih dešavanja.


Naime, odmah nakon što su gosti poveli preko Ćirkovića u 4. minutu, Pančevcima je pogodak Pavlova poništen zbog igranja rukom.


Činilo se da trećeplasirani tim prvenstva Srbije ide ka lagano pobedi kad je Pejić povisio na 0:2 već u 19. minutu (morao je deset minuta kasnije da bude zamenjen), ali drugo poluvreme je donelo velika uzbuđenja. 


Prvo je Železničar prokockao penal (Grgić) da bi pet minuta kasnije, u 59. Ćirković iskoristio drugu asistenciju Pantovića na ovom meču za 0:3.


Ali, pančevački superligaš  nije odustajao.


Samo dva minuta posle primljenog trećeg gola, dao je svoj prvi, rezervista Jovanović je bio strelac, a onda je i drugi momak koji je ušao sa klupe, Kahvić koji za Železničar igra kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde, u 89. uneo veliku dozu neizvesnosti kako će se ovaj megdan završiti.


A završio se bez novih pogodaka, pa je TSC i dalje treći, sada sa 46 bodova (Crvena zvezda je ispred njega sa 55, a Partizan prvi sa 56), a Železničar ostao pretposlednji sa 19 bodova. Iza je samo Radnik sa 11, a ispred sa po 21 Javor i IMT.

Tabela Superlige Srbije u fudbalu

Foto: Printscreen / Flashscore

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!