KO REŠAVA DERBI? Trener TSC-a uveren da će stranci voditi glavnu reč

Filip Milošević

09. 03. 2024. u 14:30

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Partizan u 172. večitom derbiju, a trener TSC-a Žarko Lazetić smatra da će stranci rešiti meč.

КО РЕШАВА ДЕРБИ? Тренер ТСЦ-а уверен да ће странци водити главну реч

FOTO: M. Vukadinović

Trener TSC-a Žarko Lazetić istakao je da će stranci biti od esencijalnog značaja za rezultat, zbog velikog pritiska. 

- Očekujem dobru utakmicu, jer ove godine Zvezda i Partizan ravnopravno konkurišu za titulu. Trenutni kvalitet igrača oba tima, naročito ofanzivnih, garantuje da će utakmica biti dobra. Predviđam nešto što se dešavalo često u poslednje vreme: verovatno zbog pritisaka i tenzija koje postoje, da strani igrači reše utakmicu. S obzirom na njihov kvalitet i da je to njima jedan meč koji nosi samo dodatni naboj zbog punog stadiona, sudara prve i druge ekipe na tabeli, imaju veći mir i koncentraciju kada se nađu u šansi - rekao je Lazetić.

Kako je i sam igrao večite derbije, braneći boje Partizana, razume kakav je pritisak na domaćim igračima.

- Naši igrači su navijački obojeni, imaju mnogo više kontakta sa ljudima kojima je ta utakmica više od utakmice. U modernom svetu društvenih mreža i svega to ih dodatno opterećuje, tako je pokazala neka praksa koliko sam uspeo da vidim u poslednjih nekoliko godina - smatra Lazetić.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!