SRBIJA NA PRVOM MESTU: Selektor Srbije emotivno o produžetku saradnje sa FSS

N. Iljukić

18. 03. 2024. u 14:33

SELEKTOR DraganStojković i FSS žele kontinuitet u radu. Potvrdio je to juče i sam Piksi odgovarajući na pitanje o produžetku svog ogovora, a to će se dogoditi ovih dana. - FSS je za mene uvek imao prioritet. Prošle nedelje smo razgovarali i dogovorili. To je to. Želimo kontinuitet u radu i meni je drago zbog toga. Ostalo je čista formalnost. U svim ovim stvarima vezanim za moju budućnost Srbija je uvek bila na prvom mestu i razgovori o mom angažovanju su ostali po strani. Drago mi je što smo našli zajednički jezik, da nastavimo da se borimo i da nastavimo sa dobrim rezultatima - poručio je Stojković.

СРБИЈА НА ПРВОМ МЕСТУ: Селектор Србије емотивно о продужетку сарадње са ФСС

FOTO: M. Vukadinović

Zanimljivo je da je Stojković prvi selektor, još od legendarnog Ivice Osima koji će spojiti dva velika takmičenja, Mundijal i EP. Piksi je vodio "olove" na SP u Kataru i sada na Ep u Nemačkoj. Pokojni Osim je "plave" vodio na Sp u Italiji 1992. doveo ih do EP u Švedskoj 1992, ali ih zbog sankcija tamo nije vodio,

- Došli smo do zaključka da je potreban kontinuitet. A mogao sam negde i da odem. Pod daleko boljim finansijskm uslovima, ali to nije prioritet. Govorim o klupskom fudbalu. Meni je FSS na prvom mestu, sve ostalo je sekundarno - kategoričan je Stojković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave