NIKADA NEĆETE POGODITI! Finale Kupa Srbije se igra prvi put na ovom stadionu

Novosti online

05. 04. 2024. u 11:39

Kup je stigao do četvrtfinalne faze u kojoj se sledeće sedmice sastaju Crvena zvezda - OFK Vršac, Partizan-Voždovac, Čukarički-Vojvodina i Radnički 1923 - Novi Pazar.

НИКАДА НЕЋЕТЕ ПОГОДИТИ! Финале Купа Србије се игра први пут на овом стадиону

FOTO: FSS

Finale najmasovnijeg takmičenja u Srbiji održaće se 23. maja, a stadion domaćin biće Lagator u Loznici, prenosi Sportski žurnal.

Jedan od tri najnovija stadiona u našoj zemlji otvoren je u novembru 2023. godine, a može da primi 8.000 gledalaca i izgrađen je po svim kriterijumima UEFA za dobijanje licence za igranje međunarodnih utakmica.

Kup je stigao do četvrtfinalne faze u kojoj se sledeće sedmice sastaju Crvena zvezda - OFK Vršac, Partizan-Voždovac, Čukarički-Vojvodina i Radnički 1923 - Novi Pazar.

Isti izvor navodi da će se finale igrati u Loznici i u slučaju da se u meču za trofej nađu večiti rivali – Crvena zvezda i Partizan.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić