NAJPRLJAVIJI FUDBALER NA PLANETI: Ronalda je doveo do ludila, a uživa da maltretira i druge mega zvezde (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 11:51

Ali el Bulaihi je ljubiteljima fudbala malo poznato ime, ali je svojim partijama i ponašanjem na terenu skrenuo pažnju na sebe.

НАЈПРЉАВИЈИ ФУДБАЛЕР НА ПЛАНЕТИ: Роналда је довео до лудила, а ужива да малтретира и друге мега звезде (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Derbi meč između Al Hilala i Al Nasra u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije završen je pobedom domaćina rezultatom 2:1, a meč je obeležio direktan crveni karton Kristijana Ronalda.

Portugalac je odgurnuo pomenutog El Bulaihija laktom i zaradio isključenje, a ovo nije prvi put da stameni defanzivac provocira najbolje napadače sveta.

Na Mundijalu u Kataru 2022. godine El Bulaihi je nastupao za Saudijsku Arabiju, njegov nacionalni tim je šokantno savladao kasnijeg šampiona sveta Argentinu u grupnoj fazi 2:1, a El Bulaihi je bio u žestokom okršaju sa Lionelom Mesijem, dok je snimak kako mu preti postao viralan.

Naime, El Bulaihi je tada udario Mesija po leđima, pozvao ga na obračun uz uvrede i pretnje, što je razbesnelo Argentinca.

Sukobljavao se El Bulaihi i sa Hakimom Ziješom i Sadiom Maneom, te su mu ljubitelji fudbala dodelili titulu trenutno najomraženijeg fudbalera na planeti.

Česta su poređenja sa Serhiom Ramosom.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave