"RECEPT ZA LJUBAV": Beograd, Hram, Marakana... Ovako su navijači Zvezde najavili 173. večiti derbi

A. I.

18. 04. 2024. u 18:18

Uz tonove pesme "Recept za ljubav, nedavno preminule srpske pevačice Slađane Milošević, navijači Crvene zvezde najavili su naredni 173. večiti derbi koji je na programu u subotu!

РЕЦЕПТ ЗА ЉУБАВ: Београд, Храм, Маракана... Овако су навијачи Звезде најавили 173. вечити дерби

Č. Vuković

Naime, na zvaničnim kanalima Delija na društvenim mrežama pojavio se video snimak u kom se vide motivi Beograda, a zatim i oni vezani za samu Zvezdu i Marakani.

Stihovi "Recept za ljubav još niko nije otkrio, ma koliko puta da je voleo" čuju se u pozadini, dok se na kraju snimka pojavljuje i atmosfera sa prethodnih duela večitih rivala.

Podsetimo, Zvezda i Partizan će u subotu od 18 časova odmeriti snage u Superligi, u situaciji kada crveno-beli imaju +7 na tabeli, dok nas u sredu 24. aprila očekuje i derbi u polufinalu Kupa - takođe na Marakani.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)