PAVKOV NA IZLAZNIM VRATIMA: Za Zvezdinog napadača se interesuju iz Azerbejdžana

Z. Ćorović

14. 08. 2020. u 20:10

DOK se pregovori oko transfera Federika Makede polako privode kraju, u Crvenoj zvezdi gledaju kako da i zarade nešto od prodaje svojih napadača.

ПАВКОВ НА ИЗЛАЗНИМ ВРАТИМА: За Звездиног нападача се интересују из Азербејџана

Foto: M. Vukadinović

Sva trojica imaju odrešene ruke, pa se čekaju dobre ponude za Boaćija, Tomanea i Pavkova.

Interesovanja ima, poslednje ja za Zvezdinog junaka nezaboravne pobede nad Liverpulom. Šampion Azerbejdžana Karabag ima želju da dovede Milana Pavkova u svoje redove, ali je pitanje koliko je spreman da plati. Na "Marakani" nisu voljni da spuste cenu ispod milion i po evra, pošto trećinu transfera dobija Radnički iz Niša što je dogovoreno u zimu 2017. godine kada je Pavkov stigao u Zvezdu.

Pitanje je i da li on želi da se preseli u Azerbejdžan i tamo nastavi karijeru. Prošlog leta bio je probirljiv i nije otišao u Kinu skoro za trostruko veći novac. Takođe, pominje se da ga traže još dva kluba iz Turske, ali od toga ništa još nije bilo zvanično.

Karabag ne izdvaja velika sredstva za pojačanja, najviše se u poslednje vreme "otvorio" prošle godine kada je doveo krilnog napadača Zubira iz Lansa za milion evra. Ovog leta je angažovao i Uroša Matića, rođenog brata asa Mančester junajteda Nemanje, koji je prošle sezone igrao u kiparskom Apolonu kao pozajmljen fudbaler Kopenhagena.

GURBANOV NA KLUPI

TRENER Karabaga je dobro poznat ljubiteljima fudbala u Srbiji. Reč je o Gurbanu Gurbanovu, fatalnom napadaču Azerbejdžana koji je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2003. postigao golove protiv selekcije tadašnje SCG i u Bakuu i u Podgorici (2:1. 2:2).

Milan Pavkov još nije odigrao ni jednu utakmicu u novoj sezoni pošto se nije oporavio od povrede lica koju je zadobio u finišu prethodne. I prošle godine je kuburio sa povredama, ali je pomogao crvenoi-belima sa dva pogotka u kvalifikacijama za Ligu šampiona, protiv Helsinkija i Kopenhagena. U eliti je posle toga odigrao tri meča, propustio je veliku priliku protiv Totenhema kod rezultata 0:0, tako da je malo falilo da posle Liverpula sruši još jednog engleskog velikana.

Kod Dejana Stankovića nije imao zapaženu minutažu. Govorilo se i o njihovoj svađi koju su obojica demantovala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri