SAMO U MERIDIANU: Najveće kvote – na Siti 1.90, na Real 2.60

Promo

12. 12. 2020. u 10:00

OVA subota je za sve ljubitelje fudbala posebna. Na program su dva velika gradska derbija, a najveće kvote ikada spremila je sportska kladionica Meridian.

САМО У МЕРИДИАНУ: Највеће квоте – на Сити 1.90, на Реал 2.60

Foto: Tanjug/Adrian Dennis/Pool via AP

Povodom dva fantastična duela: Mančester Junajted – Mančester Siti i Real Madrid – Atletiko Madrid, u najboljoj kladionici u region očekuje vas bonus dobrodošlice od čak 1.500 RSD za sportsko klađenje, najbolja ponuda kvota + bonus na broj parova do čak 2000%!

Ima li bolje prilike za dobitak od one koju ti pruža Meridian?

Odgovor je jednostavan – NE! I zato, odmah poseti sajt meridianbet.rs, registruj se, zgrabi ponus i sastavi tiket.

MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI, DVOJKA 1.90

Danas se nastavljaju mečevi Premijer lige, a uzbuđenja nikada ne manjka! Pred nama je 12. kolo nacionalnog šampionata u Engleskoj, a tu nas čeka, između ostalih, jedna vrlo interesantna utakmica, Mančester Junajted - Mančester Siti.

Mančesterski derbi na sȃm pomen izaziva pozitivno ushićenje kod svih ljubitelja najkvalitetnijeg fudbala u Evropi.

Junajted i Siti spadaju u najtrofejnije klubove na "Ostrvu". Između sebe su "podelili" čak 92 trofeja u svojoj klupskoj istoriji u svim takmičenjima. Od toga, Junajted je osvojio 66 titula, dok je Siti osvojio 26 titula.

Na "Old Trafordu" u PL, Junajted i Siti su 23 puta odmerili snage - 11 puta je trijumfovao Junajted, a sedam puta Mančester Siti. Pet puta su klubovi remizirali.

Uprkos prednosti domaćeg terena i boljeg skora u međusobnim duelima, Mančester Siti je definitivno favorit na predstojećem meču sa “Crvenim đavolima”, pa najveća kvota u Meridianu na “dvojku” zaista privlači.

REAL MADRID – ATLETIKO MADRID, KEC 2.60

Real Madrid u okršaj sa Atletikom ulazi sa utakmicom manje i 4. pozicijom na tabeli trenutno. Zidanova četa apsolutno nije ostvarila zadovoljavajući učinak u dosadašnjih 11 odigranih utakmica. Real je ostvario šest pobeda, tri poraza, dva remija i čak šest bodova manje od prvoplasiranog Atletika (20).

FOTO: Meridian

Iako se još nalazimo u prvoj polovini sezone, ovakav skor je krajnje neverovatan za klub koji u svakom takmičenju "grabi" ka tituli.

S druge strane, Atletiko Madrid je u ovoj sezoni nezaustavljiv, ali i nepobediv! Jedan od najozibiljnih kandidata za titulu, koju je ovaj klub osvojio poslednji put pre šest godina.

Atletiko u meč sa Real Madridom ulazi sa dve utakmice manje. Apsolutno je neporažen u dosadašnjem toku španskog fudbalskog prvenstva - osam pobeda, dva remija, 26 bodova i zasluženo prvo mesto na tabeli!

Pored napadačke taktike, Atletiko se odlično pokazao i u odbrani - mreža "Jorgandžija" tresla se svega dva puta do sada.

Ipak, iako je trenutno forma na strani Atletika, moramo istaći da je Real na domaćem terenu uvek favorit, a kvota na kec u Meridianu vam može doneti solidnu zaradu.

* NAPOMENA: kvote su podložne promenama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)