SALAH NEDOVOLJAN PROTIV MANČESTERA: Junajted eliminisao Liverpul iz FA kupa

Novosti online

24. 01. 2021. u 20:15

FUDBALERI Mančester junajteda plasirali su se u petu rundu FA kupa, pošto su kao domaćini savladali velikog rivala Liverpul sa 3:2.

САЛАХ НЕДОВОЉАН ПРОТИВ МАНЧЕСТЕРА: Јунајтед елиминисао Ливерпул из ФА купа

FOTO: AP/Tanjug

Golove za crvene đavole postigli su Mejson Grrinvud u 26, Markus Rašford u 48. i Bruno u 78. minutu utakmice, dok je oba gola za redse postigao Mohamed Salah, prvi u 18, drugi u 58. minutu susreta pred praznim tribinama Old Traforda.

Mečevi osmine finala na programu su 10. februara, a protivnik Junajtedu biće Vest hem koji je lako izašao na kraj sa Dokasterom 4:0.

Mejson Grinvud proslavlja prvi gol na meču FOTO: AP/Tanjug

Ovo je bio drugi susret istih ekipa u samo nedelju dana, pošto su prošle nedelje u okviru Premijer lige u Liverpulu odigrali meč bez golova.

Da ima košmarnu sezonu potvrdio je Arsenal koji je juče eliminisan od Sautemptona, posle poraza od 1:0 na Sent Merisu.

Danas su favoriti, bar rezultatski, dobro odradili posao. Čelsi je posle nešto muke savladao Luton taun sa 3:1, Lester je okrenuo Brentford na snegom pokrivenom terenu u zapadnom Londonu istim rezultatom, a Bernli je sa 3:0 potopio Mitrovićev Fulam na Krejven kotidžu.

Srpski reprezentativac je igrao svih 90 minuta, ali nije mogao da pomogne ekipi.

Kasnije počinje utakmica Everton - Šefild venzdej, sutra Vikom dočekuje Totenhem, a petu rundu zatvaraju Burmaut i Krouli taun u utorak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna