VENGER OTKRIO: Mbape mogao da dođe i za džabe

Novosti online

18. 02. 2021. u 20:24

LEGENDARNI menadžer Arsenala, francuski trener Arsen Venger, otkrio je za britanske medije detalje iz prošlosti o zvučnim imenima koja umalo da završe na nekadašnjem "Hajberiju" ili savremenom stadionu "Emirejts".

ВЕНГЕР ОТКРИО: Мбапе могао да дође и за џабе

Foto AP

Trener koji je pune 22 godine sa klupe predvodio Arsenal (od 1996. do 2018) otkrio je da su "tobdžije" bile veoma blizu realizacije dogovora sa Kristijanom Ronaldom pre nego što je 2003. iz lisabonskog Sportinga prešao u Mančester junajted.

- Bili smo veoma blizu Ronalda, ali je ključnu ulogu u njegovom odlasku u Mančester junajted imao njegov zemljak Karlos Keiroš, koji je postao pomoćni trener Aleksa Fergusona i tako smo izgubili Ronalda. Slična priča bila je i sa Lionelom Mesijem i Seskom Fabregasom, ali su oni izabrali da ostanu u Barseloni - otkrio je Venger.

I na kraju priče za britanske medije, ekskluzivna informacija kao grom iz vedra neba.

- Kilijana Mbapea smo pratili još kao 17-godišnjaka dok je igrao za Monako. Imali smo priliku da ga po isteku ugovora sa ovim klubom dovedemo, potpuno besplatno, u Arsenal. Bio sam kod njega u kući i posle razgovora sam bio ubeđen da smo postigli dogovor, međutim, on je odlučio da produži ugovor sa klubom iz Monte Karla - zaključio je Venger.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)