ANĐUŠIĆ: Drago mi je zbog dogovora FIBA i Evrolige, najzad olakšanje za sve

Novosti online

11. 07. 2023. u 12:16

Košarkaš Partizana i povremeni reprezentativac Srbije Danilo Anđušić izjavio je da je veliko olakšanje za igrače što su se FIBA i Evroliga dogovorile oko termina utakmica, prenosi Sportklub.

АНЂУШИЋ: Драго ми је због договора ФИБА и Евролиге, најзад олакшање за све

FOTO: Arhiva novosti

Svetska košarkaška federacija (FIBA) i Evroliga postigle su dogovor da se u sezoni 2023/24 ne preklapaju termini utakmica reprezentacija i klubova koji igraju evropsko elitno takmičenje, saopšteno je juče na sajtu FIBA.

- Sigurno će od sada bude mnogo lakše za reprezentaciju, igrače i navijače. Nacionalni tim će moći, ako ne u najjačem, ali u mnogo jačem sastavu da se okuplja i igra kvalifikacione utakmice. Naravno, ova odluka ide naruku i svim ostalim selekcijama. Drago mi je zbog igrača, jer smo mi do sada bili nekako između dve vatre - istakao je Anđušić.

Dodaje da je uvek spreman da igra za reprezrentaciju.

- Naravno da je ta želja da se pomogne reprezentaciji uvek prisutna i kod mene i kod drugih igrača. To je za mene, pre svega, velika čast, a zatim i zadovoljstvo. Veoma mi je drago da budem deo te priče. Uvek sam tu kad zatreba, reprezentacija je svetinja. Ako budemo u najjačem sastavu, onda su najviši dometi ostvarivi. Videćemo da li će da igra Jokić, sa njim definitivno može da se ide do zlata. Ali i bez njega bismo imali tim za medalju - zaključio je Anđušić.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu