Nikola Mirotić je sportska tema dana u Srbiji, a košarkaški klub Partizan, koji je želeo da ga angažuje, zahvalio se predsedniku naše države, Aleksandru Vučiću, na onome što je uradio u danima za nama.

Komentari (7)

MSCT65

22.07.2023. 16:17

Najvece razocarenje u svakom smislu. Ako si ti zemljace navijac Partizana kakvi su onda oni koji to nijesu? Ako si ti vjernik kakvi su onda nevjernici? Unistio si nam sezonu i pogazio sve one odlike cojstva i junastva dje se ljudi za rijec drze. Zaludu tebi zemljace pare, kad nemas srce. Kako ces sa drugom ekipom doci da nas pogledas u oci u Arenu. Ja vjerujem da ti nijesi onaj nas Nikola Mirotic nego te donijelo ovo nevrijeme iz kosmosa. Vrati nam se Nidzo tako ti Boga i Svetog Vasilija Ostroskog.

Vatro Marx

22.07.2023. 16:56

Gospodin Nikola Mirotic je drzavljanin Spanjolske (nista protiv) na jednoj utakmici je Mirotic igrao protiv Srbije i ulazak u túnelu zastavice koje su visile, svih zemslj EP ako se ne varam u Madridu je utakmici odigrana . Gospodin Mirotic je Srpsku zastavu koja se nalazila na samom ulazu sa drugim zastavicama, podigao je ruku i istrgao je Srpsku zastavu. Kad sam to video zanemeo sam, a videli ste i vi u Srbiju. Takvi u Srbiju ne trebaju, ni u jednom Srpskom klubu, zna dobro sta je uranio, sram ga bilo. Zasto je istrgao Srpsku zastavu sta mu je zastavica smetsla. Ako imas muda isprsise sada i kazi zasto si to uradio.

Branko

22.07.2023. 19:43

Verujuci covek dao rec pa pogazio.jadan bog kome se moli i OSTROG GDE ide .srbija mu bezbedna na staroj planini GDE gradi hotel crnogorska rec

Branko

22.07.2023. 19:54

To je ta njegova vera medju dest zapovesti ne lazi ne varaj jadan je taj njegov bog i ostrog gde ide a srbija mu bezbedna na staro planini sve u ime boga