KO KAŽE DA JOKIĆ NE VOLI KOŠARKU!? Nikola se prvi put pojavio nakon otkaza selekciji Srbije i to gde

Novosti online

28. 07. 2023. u 08:49

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić pojavio se prvi put u javnosti posle ovonedeljnog otkaza reprezentaciji i timu Svetislava Pešića.

КО КАЖЕ ДА ЈОКИЋ НЕ ВОЛИ КОШАРКУ!? Никола се први пут појавио након отказа селекцији Србије и то где

Foto: Printskrin

Naime, trenutno se u Somboru odigrava deveti po redu 3x3 turnir u okviru Stritbol lige, a najbolji košarkaš sveta je pažljivo gledao utakmice koje su igrane u centru njegovog grada, i to na terenu koji nosi ime "Džoker".

Podsećanja radi, mnogo se nedeljama unazad pisalo hoće li Jokić biti spreman da povede nacionalni tim daleko na Mundobasketu, onako kako je povukao Denver nagetse do šampionske titule u NBA ligi.

I u ponedeljak smo dobili odgovor na to pitanje kada ga Pešić nije uvrstio ni na širi spisak reprezentacije za Mundobasket, navodeći da je umoran od duge NBA sezone, te da ne bi mogao da na adekvatan način odgovori velikoj odgovornosti.

Od kada je uzeo titulu u NBA, Nikola se odmara, gleda trke konja, putuje, uživa na svadbama i u izlascima, ali stigne da gleda i košarku, ruku na srce, u pitanju je basket, ali je igra pod obručima gde je Jokić pokazao da je majstor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao