ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Miloš Teodosić pregovara o povratku u Italiju

Novosti online

07. 02. 2024. u 08:53

MILOŠ Teodosić je prošlog leta stigao na Mali Kalemegdan i na oduševljenje navijača Crvene zvezde obukao crveno-beli dres. Međutim, sada iz Italije pristižu glasovi da bi ponovo želeli tamo da ga vide.

ШОК НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Милош Теодосић преговара о повратку у Италију

FOTO: M. Vukadinović

Ambiciozni predsednik italijanskog Trapanija (nastupaju u Seriji A2) najavio je da želi da sa ovim timom ode u najjači rang, a da potom dovede Miloša Teodosića kao prvu zvezdu kluba sa Sicilije.

On je u intervjuu za "Korijere delo sport" poručio da se ne zadovoljava malim stvarima i obećao navijačima dolazak jednog od najboljih plejmejkera Evrope u 21. veku:

- Želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer nećemo da budemo nepripremljeni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji - kazao je Antonini koji je na opasku novinara da to zvuči kao da se radi o Teodosiću, kazao da imaju "dobar njuh".

Rang u kom se takmiči Trapani je podeljen na "dve konferencije", a ovaj tim je u jednoj od njih lider sa 21 pobedom i jednim porazom, te će gotovo izvesno izboriti promociju u elitno društvo.

Pitanje je jedino da li je to dovoljno da privuče iskusnog košarkaša, od kog u velikoj meri zavisi igra Crvene zvezde. Pre povratka u Beograd, Teodosić je, podsetimo, nastupao i za Virtus, Los Anđeles kliperse, moskovski CSKA, Olimpijakos, Borac iz Čačka i FMP.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!