OBRADOVIĆ PRED BASKONIJU: "Znamo kakav su šuterski tim, moramo biti spremni"

Novosti online

18. 03. 2024. u 13:56

Pred košarkašima Partizana ove nedelje je duplo kolo u Evroligi. U utorak u beogradsku Arenu stiže Baskonija, a potom, dva dana kasnije, ekipa Real Madrida.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД БАСКОНИЈУ: Знамо какав су шутерски тим, морамо бити спремни

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli tako pred svojom publikom jurišaju na mesto koje vodi o top 8, a na pet kola do kraja regularnog dela takmičenja zauzimaju deseto mesto.

Da neće biti lako sa španskim velikanima, svestan je i Željko Obradović.

-  Sad smo u situaciji da naredne tri utakmice igramo kod nas u Areni, to je dobra stvar. Znamo koliko su važne, još imamo šanse da budemo u tih, kako se to već zove, top ten, tako da ćemo probati da u odnosu na ono što nam je iskustvo iz prve utakmice, da se pripremimo - rekao je Obradović, pa se dotakao Baskonije:

FOTO: M. Vukadinović

- Znamo da je to tim koji izvanredno šutira za tri poena, osim jednog jedinog igrača na poziciji pet, svi ostali su sposobni da šutiraju za tri poena, a da ne pričam sad o Hauardu koji je, na primer, jednu utakmicu protiv Barselone šutirao 22 puta za tri poena. Prosek njihov je preko 30 šuteva, ključ utakmice je sigurno u tome da ne ubacuju u velikom procentu šut za tri poena i da sprečimo ofanzivni skok pre svega njihovih visokih igrača koji su izuzetno agresivni - završio je Obradović.

Što se zdravstvenog biltena tiče, trofejni trener je istakao da su svi dobro, a potom je na kraju otkrio i da Zek Ledej, kome je nedavno preminuo otac, ostaje u Americi.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!