''IMAJU POSEBNE NAVIJAČE!'' Duško Ivanović će ovom izjavom razbesneti ''delije''

Novosti online

18. 03. 2024. u 14:26

Košarkaši Partizana će u utorak ugostiti Baskoniju od 20.30 sati u vrlo bitnoj utakmici za plasman Partizana u plej-of Evrolige

ИМАЈУ ПОСЕБНЕ НАВИЈАЧЕ! Душко Ивановић ће овом изјавом разбеснети делије

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Trener košarkaša Baskonije Duško Ivanović rekao je pred utakmice sa Partizanom da njegovi igrači ne smeju da potpadnu pod ambijent u "Areni".

Španci su u dobroj formi sa četiri pobede na poslednjih pet utakmica, dok je Partizan u sasvim suprotnom elementu sa četiri poraza na minulih pet mečeva.

- Partizan ima arenu u kojoj navijači čine nešto posebno i vrlo je teško igrati. Može biti i vrlo teško, ali i vrlo lepo, jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu. Problem sa mnogim timovima je što su oni impresionirani kada dođu tamo i pomalo se izgube. Partizan počinje vrlo dobro tamo, sa euforijoim, agresivnošću, krađom lopti, brzo igraju. Imaju dobar pokretač. Navijači su ti koji ih guraju i daju im snagu da igraju bolje. Moji igrači moraju da znaju da su ta publika i atmosfera takođe nešto što može i nama da da snagu. Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni. To je ključ ove utakmice - rekao je Ivanović.

Partizan je u prošloj sezoni pobedio Baskoniju u "Areni", dok su u aktuelnoj izgubili u "Fernando Buesa" areni.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!