"VEĆ SU NAS JEDNOM POBEDILI": Obradović poslao poruku pred Igokeu

Novosti online

16. 04. 2024. u 12:15

Košarkaši Partizana pred sobom imaju i početak plej-ofa u ABA ligi, gde će u prvom meču četvrtfinala igrati protiv ekipe Igokee, koja ih je i neugodno iznenadila u prvom delu sezone.

ВЕЋ СУ НАС ЈЕДНОМ ПОБЕДИЛИ: Обрадовић послао поруку пред Игокеу

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Pred ovaj meč, Željko Obradović, trener crno-belih, istakao je da se nada da su pripremili meč na najbolji mogući način.

- Da, imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plej-of, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio, pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno.

FOTO: M. Vukadinović

Trener Obradović otkrio je i da su svi zdravi, sem Pi-Džej Doužera i da je atmosfera u ekipi izuzetno dobra.

- Isto kao i pred poslednju utakmicu, samo Doužer ne trenira, svi ostali su tu. Sve normalno, radimo na nivou koji je normalan za ovaj period godine - rekao je Obradović.

Na kraju, on se podsetio i uspeha iz 1992. godine, kada je Partizan osvojio Evroligu, a on je bio trener.

- Da počnemo od onoga što je važnije, ljudi žele da kupuju nešto, mislim da u tom segmentu postoji mnogo rezervi i da bude na mnogo većem nivou, čestitam svima koji su učestvovali i koji rade na tome, da postoje butici da mladi kupuju. Mnogo puta je ispričano šta je bilo i kako, drago mi je da su igrači koji su bili najbitniji ponovo ovde, valjda će neke druge generacije doživeti nešto slično - rekao je Obradović.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave