DA LI JE SFEROPULOS NA NEKOGA LJUT? Evo šta je uradio pred gostovanje KK Crvena zvezda u Crnoj Gori

Novosti online

21. 04. 2024. u 20:00

Crvena zvezda naredni meč igra u Podgorici, KK Studentski centar je rival srpskom prvaku u novom ABA okršaju u okviru prve runde plej-ofa, pred koji se desilo nešto zanimljivo.

ДА ЛИ ЈЕ СФЕРОПУЛОС НА НЕКОГА ЉУТ? Ево шта је урадио пред гостовање КК Црвена звезда у Црној Гори

FOTO: M. Vukadinović

Iako sledi novi meč "na ispadanje", kako to i biva u doigravanju, iako važnost nije mala - nema uobičajene analize Zvezdinog trenera.

Obično bi pred utakmicu ovakve magnitude bile tu i reči o posebnim kvalitetima rivala, i detaljnije priče o (nimalo naivnoj) zdravstvenoj situaciji u sopstvenoj ekipi, i o tome kako se tim priprema za veliki megdan, ali...

Grčki stručnjak je putem klupskog sajta poručio samo ovo pred meč sa Podgoričanima:

- Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbi i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo na umu je neophodno da igramo na najvišem nivou, znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu, koja ima svoj kvalitet“.

I to je to.

Šta je razlog za ovako šturo "saopštenje" Zvezdinog stratega, nije baš najjasnije, ali ... dve rečenice su, eto, sve što su pristalice crveno-belih ovoga puta dobile od njega.

Za razliku od Grka, to nije bio slučaj kada je za razmišljanja o predstojećem meču upitan reprezentativac Srbije, Dejan Davidovac:

- Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspeli da nametnemo u finišu i dođemo do važne pobede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan, to su pokazali u više navrata, pa i na poslednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju.

Ekipa Zvezde se odmah nakon drugog meča vraća za Beograd, u slučaju da bude bilo potrebe da se igra „majstorica“ koja je zakazana za naredni petak, 26. dan aprila.

Jedna loša i jedna odlična vest za Zvezdu

Kako su saopštili crveno-beli, "od prve utakmice, naš tim je vredno trenirao, ali i ostao bez Adama Hange koji će pauzirati zbog povrede šake".

Sa druge strane, u Podgorici bi u tim trebalo da se vrati velika nada srpske košarke, Nikola Topić, baš kao što je to u opširnom i izuzetno zanimljivom intervjuu najavio prvi čovek Zvezde, Nebojša Čović, neposredno posle prvog plej-of megdana sa Studentskim centrom.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)