NIKOLA JOKIĆ DOBIO PROTIVNIKA ZA FINALE? Denveru već zagorčavali život, a sada...

Novosti online

27. 04. 2024. u 07:52

NIJE domaći teren bio dovoljan Finiksu da slavi protiv Minesota Timbervulvsa u trećem meču (126:109), te sadas vulvsi vode 3:0 u seriji.

НИКОЛА ЈОКИЋ ДОБИО ПРОТИВНИКА ЗА ФИНАЛЕ? Денверу већ загорчавали живот, а сада...

FOTO: Tanjug/AP

Ključni trenuci odvijali su se nakon vođstva gostujućeg tima od 63:58 i nizom od 23:8 duel je otišao van domašaja Sansa. Do kraja smo mogli da posmatramo samo šou Entonija Edvardsa, koji je i do tog momenta bio najistaknutiji pojedinac.

Meč je okončao sa 36 poena, 9 skokova i 5 asistencija i izazvao je reakciju klupske legende Kevina Garneta na društvenoj mreži "X".

Rudi Gober je dodao 19 uz 14 skokova, dok je Karl Entoni Tauns imao 18 i 13 uhvaećnih lopti. Na suprotnoj strani igrala su samo tri igrača, ali 28, 25 i 24 poena oBredlija Bila, Kevina Durenta i Devina Bukera (uz 8 asistencija) nisu pomogli Finiksu.

Tako smo došli i nadomak prvog para polufinala Zapadne konferencije, pošto i Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem vode sa 3-0 protiv Los Anđeles Lejkersa. Tokom aktuelne sezone dve ekipe vodile su ljute bitke za čelo tabele tokom ligaškog dela sezone i podelile pobede na ravne časti u četiri okršaja.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)