POČELO OKUPLJANJE U FINSKOJ: Košarkaši se spremaju za ključni deo kvalifikacija

Novosti online

23. 11. 2020. u 16:24

HELSINKI će biti baza košarkaške reprezentacije Srbije za predstojeći kvalifikacioni “prozor” za Evropsko prvenstvo 2022. godine, a delegacija KSS ma čelu sa predѕsednikom Danilovićem i selektorom Kokškovim u ponedeljak je stigla u glavni grad Finske.

ПОЧЕЛО ОКУПЉАЊЕ У ФИНСКОЈ: Кошаркаши се спремају за кључни део квалификација

Foto: N.Paraušić

Usled pandemije virusa korona, kvalifikacioni mečevi grupe E će se igrati u “balonu” u finskom gradu Espo, a reprezentacija Srbije će u novembarskim kvalifikacijama odigrati dva susreta - protiv reprezentacije Švajcarske u subotu i protiv domaćine Finske dva dana kasnije.

Delegaciji KSS do kraja dana će se pridružiti devetorica igrača: Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Dejan Kravić, Stefan Pot, Dalibor Ilić, Marko Jeremić, Dragan Apić, Jovan Novak i Stefan Peno.

Dan kasnije, nakon derbija između Partizana i Crvene zvezde, put Finske će krenuti još petorica reprezentativaca: Boriša Simanić, Marko Simonović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac i Nemanja Dangubić.

Srbija je u dosadašnjem delu kvalifikacijama za Evrobasket 2022. odigrala dve utakmice - pobedila je Finsku a u drugom kolu poražena je od Gruzije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri